Tervetuloa asukastilaisuuteen 27.2. klo 18–19

Asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin ja kertomassa rakentamisesta.

Suuri työmaa, jonka taustalla on vanha sairaalarakennus.
Elementtirungon pystytystöitä Laakson sairaala-alueella 29.1.2024.

Laakson yhteissairaalan työmaat ovat laajentuneet talven mittaan ja toiminta vilkastuu entisestään keväällä. Laakson sairaala-alueella rakennetaan nyt koko tontilla. Eteläosissa työskentelevät avolouhijat. Päärakennuksen perustusten tekijät ovat siirtyneet tontin keskiosaan. Sairaala-alueen pohjoisosassa on alkanut päärakennuksen pohjoisosan rungon asennustyöt, jotka alkavat näkyä työmaan ulkopuolelle.

Maan alla Laakson sairaala-alueella kalliotunnelin louhijat jatkavat parkkiluolien ja huoltotilojen rakentamista. Meilahti-Laakso-tunnelin louhinta jatkuu maan alla, ja työ siirtyy hiljalleen kohti Meilahtea.

Järjestämme alueen asukkaille ja yrittäjille avoimen infon 27. helmikuuta kello 18–19.

Tule toimistolle tai osallistu etänä

Tilaisuus järjestetään hankkeen projektitoimistolla (Pihan big room) osoitteessa Lääkärinkatu 8. Katso tarkat sijaintitiedot kartalta.

Voit osallistua tilaisuuteen myös Teams-etäyhteydellä (kokoustunnus: 318 011 967 761, tunnuskoodi: oEaRij). Et välttämättä tarvitse Teams-sovellusta, vaan voit tulla mukaan myös verkkoselaimella. Klikkaa Teams-linkkiä ajoissa, jotta varmistut tekniikan toimivuudesta. Aloitamme varsinaisen ohjelman klo 18.00 – sinut päästetään sisälle tilaisuuteen, kun se alkaa.

Varaamme runsaasti aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Voit lähettää kysymyksiä jo etukäteen: [email protected]

Lämpimästi tervetuloa!