Saa­vu­tet­ta­vuus­se­los­te

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.laaksonyhteissairaala.fi ja on päivitetty viimeksi 28.4.2023. Sivusto on julkaistu 24.3.2022.

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta ei velvoita Kiinteistöosakeyhtiö Laakson yhteissairaalaa. mutta koska kiinteistöosakeyhtiön omistajat ovat julkisia tahoja ja koska rakennamme julkisia tiloja, haluamme tehdä parhaamme tarjotaksemme saavutettavan verkkopalvelun.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto täyttää lain asettamat kriittiset saavutettavuusvaatimukset WCAG 2.1 -tason AA mukaisesti seuraavin havaituin puuttein:

Hankkeen toteuttamissuunnitelma (pdf) ei ole saavutettava. Saavutettavan version saa pyydettäessä: [email protected] .

Osalla ruotsin- ja englanninkielisillä sivuilla olevista kuvista ei ole oikeankielistä alt-tekstiä (vaihtoehtoinen teksti), vaan vaihtoehtoinen teksti on suomenkielinen. Kuvan sisältö on tällöin selitetty auki leipätekstissä.

Työmaat-sivulla olevista kartoista ja kuvaajista ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

Osalla Ajankohtaista-artikkeleiden vanhemmista kartoista ei ole sanallista vastinetta. Vuoden 2023 alusta kaikissa kartoissa on tekstivastineet.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Ilmoita saavutettavuusongelmasta sähköpostilla [email protected] . Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.