Saa­vu­tet­ta­vuus­se­los­te

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.laaksonyhteissairaala.fi ja on tehty 7.3.2022. Sivusto on julkaistu 24.3.2022.

Verkkosivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Tämä verkkosivusto täyttää lain asettamat kriittiset saavutettavuusvaatimukset WCAG 2.1 -tason AA mukaisesti seuraavin havaituin puuttein:

  • Osalla ruotsin- ja englanninkielisillä sivuilla olevista kuvista ei ole oikeankielistä alt-tekstiä (vaihtoehtoinen teksti), vaan vaihtoehtoinen teksti on suomenkielinen. Kuvan on tällöin selitetty auki leipätekstissä.

Teemme sivustolle saavutettavuusarvioinnin, kun sivusto on julkaistu huhti-toukokuussa 2022.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Ilmoita saavutettavuusongelmasta sähköpostilla ext-sari.korolainen@hus.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.