Hissikuilujen louhinta alkaa Laakson vanhojen sairaaloiden pihassa 

Jotta ihmiset pääsevät kulkemaan maanalaisista kalliotiloista rakennuksiin, tarvitaan hissikuiluja.

Laakson yhteissairaalan rakentajat aloittavat louhintatöissä uuden vaiheen. Jotta ihmiset pääsevät kulkemaan maanalaisista kalliotiloista rakennuksiin, tarvitaan hissikuiluja. Infrarakentajat ovat jo tehneet kuiluja työmaa-alueen sisällä ja mm. Urheilukadun lähelle tuleva ajotunnelin suuaukko on avattu. Seuraavaksi kuilulouhinta alkaa myös Laakson vanhojen sairaalarakennusten pihoissa.

Työt käynnistyvät Lääkärinkadun kupeessa olevan vanhan autotallin sisällä 10.6 alkavalla viikolla. Rakennus on ollut tähän saakka henkilökunnan pyörävarastona. Pyörien pysäköinti siirtyy jatkossa ravintokeskuksen (rakennus nro 6) pohjakerrokseen. Myös pyörien ulkopaikoitusalue siirtyy ravintokeskuksen ravintolan pääoven edustalle.  

Kuilun louhinta on alkamassa pian myös Laakson sairaalan rakennusten 1, 2, ja 3 välisellä piha-alueella. Työtä on jo valmisteltu, sillä potilaita varten on tehty erillinen ulkoiluterassi. Työtä varten tehdään koekaivuita, jotka hetkellisesti vievät muutamia parkkipaikkoja. Paikat on korvattu Laakson kentän paikoitusalueelta. Kuilutyömaa aiheuttaa pihassa jonkin verran lisää liikennettä. Kaikki rakentaminen aiheuttaa myös jonkin verran melua ja pölyä.  

Pahoittelemme häiriötä.