Louheenajoa Reijolan- ja Urheilukadun porttien kautta 9.–13.10. 

Nosturin asennus estää normaalin työmaatien käytön.

Työmaan portti syksyisessä kaupunkimaisemassa.
Reijolankadun ajoportti lokakuun alussa.

Laakson yhteissairaalan työmaa ottaa käyttöön työmaan uuden ajoportin Reijolankadun ja Urheilukadun kulmassa. 9.-13. lokakuuta Reijolan- ja Urheilukadun porttien kautta kulkee poikkeuksellisesti louhekuormia. Louhekuljetusten vuoksi joudumme hyvin todennäköisesti siirtämään jalankulun ja pyöräilyn Reijolankadun eteläreunalle. 

Poikkeusviikolla Laakson sairaala-alueen avolouhintatyömaan kuorma-autot kulkevat alueelle Reijolankadun kautta ja poistuvat Urheilukadun portista pois. Epätavallinen liikenne johtuu nosturin asennustyöstä. Nosturin asentajat työskentelevät työmaatiellä, eikä louheliikenne pääse kulkemaan normaalia reittiä Auroranportin kautta. 

Työmaaliikenne palaa normaaliksi jälleen 16.10. jälkeen, kun nosturi on paikoillaan ja tavallinen ajoreitti on taas käytössä.  

Työmaan tavarakuljetukset alkavat lisääntyä alkuvuodesta 2024 


 
Laakson sairaala-alueen päärakennuksen varsinainen rakentaminen alkaa tammikuussa 2024, mikäli suunnitelmiin ei tule muutoksia. Tällöin työmaalle alkaa kulkea elementtejä ja muita rakennustarvikkeita, joita kuljettavat rekat tulevat ajamaan työmaalle pääosin Reijolankadun portin kautta. Urheilukadun portti on varayhteys, jota käytetään vain poikkeustilanteissa.

On mahdollista, että jalankulku ja pyöräily joudutaan siirtämään pysyvästi Reijolankadun eteläreunalle Urheilulehdon kohdalla turvallisuuden vuoksi. Tiedotamme asiasta tarkemmin lähempänä ajankohtaa, mikäli muutos toteutuu. 

Pahoittelemme häiriötä.