Uusi silta käyttöön Auroransillan pohjoispuolella 

Ajotunneli rakennetaan Nordenskiöldinpolun alitse.

Vihreällä maalattu työmaa-aita ja punakeltaisia lamelleja on kauniin vihreän pyörätien reunassa.
Väliaikainen silta tekee pienen mutkan kävely- ja pyörätiehen.

Kävely- ja pyörätie siirtyy väliaikaiselle sillalle Auroransillan Keskuspuiston puolella 27. syyskuuta. Silta on väliaikainen, ja se tarvitaan Laakson sairaalaan johtavan ajotunnelin rakentamista varten.   

Kävelijät ja pyöräilijät pääsevät kulkemaan reittiä tavalliseen tapaan. Väliaikainen silta on käytössä niin pitkään, että ajotunneli on valmis ja kohta voidaan palauttaa ennalleen. Tämä tapahtuu suunnitelmien mukaan vuonna 2025. 

Noin teoriassa silta olisi mahtava paikka seurata työmaata. Turvallisuussyistä joudumme kuitenkin rakentamaan sillalle korkeat vaneriseinät, sillä ajotunnelin teko vaatii muun muassa louhintatöitä ja räjäytyksiä. 

Lyhyitä pysäytyksiä Auroransillalla lokakuusta alkaen 

Avolouhintatyömaan räjäytykset alkavat Auroran sairaalan pihassa lokakuun alussa, ja ne kestävät noin kaksi kuukautta. Auroransilta on valitettavasti räjäytystöiden vaara-alueella. Sen vuoksi liikenteenohjaajat joutuvat pysäyttämään liikenteen sillalla räjäytysten ajaksi. Seisokit kestävä muutaman minuutin, ja niitä tulee yksi tai kaksi arkisin maanantaista perjantaihin kello 7.55–18.00 välillä.  

Pahoittelemme häiriötä.