Työmaa-ajoa Urheilukadun ja Reijolankadun porttien kautta

Urheilukadun portti on käytössä vain varareittinä.

Työmaa-alue ja katumaisemaa talvella.
Reijolankadun portti joulukuun alussa 2023.

Infrarakentajat tekevät lähiviikkoina avolouhintaa työmaatien kohdalla Laakson sairaala-alueella. Tästä syystä työmaaliikenne käyttää Reijolankadun ja Urheilukadun portteja 6.12. alkaen.  

Liikenne kulkee Reijolankadun portista sisään ja Urheilukadulta ulos.  

Järjestely jatkuu niin pitkään, kunnes louhinta on saatu valmiiksi työmaatien kohdalla. Sen jälkeen Urheilukadun portti sulkeutuu. Reijolankadun portti sen sijaan jää käyttöön, sillä liikennemäärät kasvavat talonrakennuksen käynnistyessä vaiheittain. 

Kävely ja pyöräily työmaan kohdalla jäähallin puolelle

Ajoportin avautuminen vaikuttaa kävelijöiden ja pyöräilijöiden reittiin työmaan kohdalla. Liikenne ohjataan kokonaan Reijolankadun eteläiselle, jäähallin puolelle. Järjestely jää käyttöön toistaiseksi. Ainakin aluksi liikenteenohjaaja on paikalla varmistamassa turvallisuutta.  

Laakson sairaala-alueella työaika pitenee iltakymmeneen arkisin 

Päärakennuksen pohjoisimman osan perusten teko on ollut käynnissä lokakuusta lähtien. Työaika on pidentynyt kahteen vuoroon eli alueella työskennellään kello 07-22 välisenä aikana arkisin.  

Illalla rakentajat voivat tehdä vain töitä, joista ei tule tavallista kovempaa melua. Meluava työ täytyy lopettaa arkisin iltakuudelta.  
 
Alueella on kuitenkin valoja ja liikettä, muun muassa nosturi on töissä jatkossa myös illalla. Pahoittelemme häiriötä. 

Kartassa Urheilukadun ja Reijolankadun risteyksessä olevat portit, joiden kautta liikenne poikkeuksellisesti kulkee lähiviikkoina.

Kartta Laakson ja Auroran sairaala-alueista ja Laakson kentästä ja niiden työmaa-alueista.