SRV: Laakson yhteissairaalan infratöiden toinen vaihe käynnistyy

Infratöiden toinen toteutusvaihe on alkanut. Hankkeen päätoteuttaja SRV julkaisi sijoittajauutisensa 1.2.2024.

Kaksi korkeaa nosturia työmaa-alueella, taustalla kaksi isoa sairaalarakennusta.
Laakson yhteissairaala -hankkeen työmaa, tulevan päärakennuksen alue.

SRV, Kiinteistöosakeyhtiö Laakson yhteissairaala, Laakson LATU -ryhmittymä, Unitas-ryhmittymä ja Granlund ovat allekirjoittaneet Laakson yhteissairaalan infratöiden toista vaihetta koskevan tilauksen. Tilaus on arvoltaan noin 109 miljoonaa euroa. Työt ovat käynnistyneet välittömästi.

Nyt solmittuun infratöiden tilaukseen kuuluu ensimmäisessä vaiheessa louhittujen ja rakennettujen maanalaisten tilojen betonirakenne ja varustelu sekä taloteknisiä töitä.

”Infratöiden ensimmäinen toteutusvaihe on edennyt työmaalla suunnitellusti samalla kun toista vaihetta on valmisteltu ja kehitetty huolella. Huolellisella pohjatyöllä on haluttu varmistaa vaativan infratyövaiheen onnistuminen toteutusvaiheessa” kertoo allianssin projektipäällikkö, SRV:n yksikönjohtaja Ossi Inkilä.

”Infratöiden kehitysvaiheen aikana on haettu yhdessä allianssikumppaneiden kanssa huolellisesti parhaita ratkaisuja laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden täyttämiseksi. Samaan aikaan on kehitetty myös hankkeen muita osaprojekteja yhteistyön sujuessa erinomaisesti,” toteaa Kiinteistöosakeyhtiö Laakson yhteissairaalan toimitusjohtaja Marko Virtanen.

Lue lisää