Sairaaloiden henkilökunnan parkkialue puretun päiväkodin paikalle 

Rakennustyömaat vaikuttavat pysäköintiin Laakson alueella.

Kaksi miestä seisoo tasaisella kentällä työmaa-aitojen sisällä. Aidan ulkopuolella on kerrostaloja.
Päiväkotirakennus purettiin kesällä 2022.

Laakson yhteissairaalan työmaat ovat nipistäneet Laakson sairaalan henkilökunnan pysäköintipaikkoja, joista alkaa olla pulaa. Onneksi tilanne helpottuu helmikuussa. Puretun päiväkodin paikalle rakennetaan uusi pysäköintialue, johon tulee noin 80 uutta parkkipaikkaa. 

Tällä hetkellä kaivinkone kuorii pintamaita parkkipaikan kohdalta. Rakentamistyöt eivät aiheuta tavallista kovempaa rakentamisen ääntä. Parkkialue on sijoitettu niin, että tontilla olevat puut mahtuvat kasvamaan sen ympärillä. 

Pysäköintialueelle ajetaan Synapsia- ja Vega-talojen liittymän kautta Nordenskiöldinkadulta. Alue on tarkoitettu Laakson sairaalan sekä Synapsia- ja Vega-talojen henkilökunnan käyttöön. Aluetta valvoo yksityinen pysäköintiyritys. 

Pysäköintialue palvelee noin vuoden verran. Alkuvuodesta 2024 avolouhinta on edennyt nykyisen suunnitelman mukaan pysäköintialueen kohdalle ja se joudutaan siirtämään.  

Korvaavia pysäköintipaikkoja haetaan, kun rakentaminen etenee 

Laakson yhteissairaala -hanke suunnittelee, miten henkilökunnan pysäköinti pystytään järjestämään, kun rakennustyöt laajenevat. Mahdollisia paikkoja on muun muassa Laaksonkenttä. Vuoden 2026 jälkeen maanalainen kallioparkki valmistuu ja pysäköinti siirtyy sinne. 
 
Suunnitelmia tehdään myös rakentajien autojen tarvitsemille pysäköintialueille.