Reijolankadun työmaaliittymä avautuu pian  

Järjestämme liikennettä niin, ettei Nordenskiöldinkatu ruuhkaudu.

Työmaaportin takaa näkyy työmaa ja taustalla vaalea vanha rakennus.
Reijolankadun portista ajetaan vain sisälle työmaalle. Kuva syyskuulta 2023.

Reijolankadun työmaaliittymä Laakson yhteissairaalan työmaalle avautuu 18.9. alkavalla viikolla. 
 
Portti tulee vain työmaa-ajoneuvojen käyttöön. Ajotiestä tulee yksisuuntainen, eli kuorma-autot ja muu liikenne ajaa siitä sisään Pasilan suunnasta. 

Ei ruuhkia Nordenskiöldinkadulle

Laakson yhteissairaalan työmaaliikenne kulkee pääosin Auroranportin kautta. Liittymä on kuitenkin pieni ja raskaat ajoneuvot ruuhkauttavat helposti Nordenskiöldinkadun. Tästä syystä liikennettä on jouduttu ohjaamaan eri tavoin kuin aiemmin suunniteltiin. 

Reijolankadun ajoportti tulee olemaan sisäänajotie elementtirekoille ja muille tavarakuljetuksille, joita työmaalle tulee päivässä kymmeniä. Turvallisuuden vuoksi rekat ajavat ympyrälenkin eli Reijolankadulta sisään ja Auroranportista ulos. 

Louhetta kuljettavat kuorma-autot kulkevat työmaalle sisään ja ulos Auroranportin kautta.

Auroranportin liittymän ruuhkia on yritetty purkaa myös ohjaamalla henkilöautoja Lääkärinkadulle. Laakson ratsastuskentän pohjoisosaan on tulossa sairaaloiden henkilökunnan pysäköintialue, jonne kulku on kapeaa ajotietä pitkin Lääkärinkadun päästä.  

Urheilukadun asukkaat ovat olleet huolissaan, alkaako raskas liikenne kulkea kapeaa Urheilukatua pitkin. Näin ei tapahdu, vaan liikenne ohjataan muuta kautta.  Pikaruokapaikan kohdalla olevaa liittymää työmaa voi käyttää ulosajoon Reijolankadun suuntaan.

9. lokakuuta alkavalla viikolla kävely ja pyöräily siirtyy kokonaan Reijolankadun eteläpuolelle (jäähallin puoli) noin viikon ajaksi. Syynä ovat erikoiskuljetukset nosturiasennusten vuoksi.