Lyhyitä pysäytyksiä Auroransillan Keskuspuiston puolella lokakuussa

Räjäytystöitä ja maanajoa alkaa sillan kupeessa.

Havupuita kasvaa kahden työmaa-alueen välissä, keltaiseen takkiin pukeutunut henkilö nojaa työmaan aitaan.
Kuorma-autot kulkevat kävely- ja pyörätien poikki Auroransillan pohjoispäässä. Kuvassa työmaa heinäkuun lopussa, jolloin käynnissä oli paalutustyö.

Kävely- ja pyöräliikenne joudutaan pysäyttämään hetkeksi muutamia kertoja päivässä Auroransillan pohjoispäässä maanajon vuoksi. Työ alkaa lokakuun alussa ja kestää noin kaksi viikkoa. Kuorma-autot liikkuvat alueella kello 07-18 maanantaista perjantaihin.

Laakson sairaalaan johtavan uuden ajotunnelin työmaa laajenee suljetun kävely- ja pyörätien alueelle. Aivan ensimmäisen infrarakentajat poistavat pintamaat, jotka kuljetetaan alueelta tietysti pois.

Tiedossa on, että pintamaiden alta paljastuu kalliota, joka joudutaan louhimaan ajotunnelin kohdalta pois. Kerromme räjäytystöiden vaikutuksista liikenteeseen ennen työn alkua.

Räjäytystöitä alkamassa Auroran sairaalan pihassa

Avolouhintatyömaan räjäytykset alkavat Auroran sairaalan pihassa lokakuun alussa, ja ne kestävät noin kaksi kuukautta.

Auroransilta on valitettavasti räjäytystöiden vaara-alueella. Sen vuoksi liikenteenohjaajat joutuvat pysäyttämään liikenteen sillalla räjäytysten ajaksi. Seisokit kestävä muutaman minuutin, ja niitä tulee yksi tai kaksi arkisin maanantaista perjantaihin kello 7.55–18.00 välillä.

Pahoittelemme häiriötä.