Työmaaliikennettä Lääkärinkadulla

Louhetta kuljettavia kuorma-autoja liikkuu Lääkärinkadulla 14.2. alkaen. Työmaaliikenne kulkee tätä kautta arviolta pari kuukautta.

Kartta Lääkärinkadusta, jolla kulkee työmaaliikennettä. Kävely- ja pyöräilyreitti on ohjattu kadun itäpäässä eli Keskuspuistoon siirryttäessä vain kadun toiselle puolen.
Lääkärinkadulla kulkee tavallista enemmän työmaaliikennettä.

Viime viikolla alkaneet louhintatyöt Laakson sairaala-alueella lisäävät työmaaliikennettä Lääkärinkadulla. Louheenkuljetus käynnistyy todennäköisesti 14. helmikuuta, jolloin louhekuormat alkavat kulkea Lääkärinkatua pitkin Mannerheimintielle.

Olemme järjestäneet Lääkärinkadulla liikkumisen mahdollisimman turvalliseksi. Liikenteenohjaajat ovat varmistamassa, että louhekuorma-autot pääsevät kääntymään turvallisesti sairaala-alueelta Lääkärinkadulle.

Lääkärinkadun päässä kävelijät ja polkupyöräilijät kulkevat vain toista puolta katua Keskuspuiston puolelta.

Louhetta kuljettavat kuorma-autot liikkuvat maanantaista perjantaihin kello 7–18.

Kuljetukset käyttävät Lääkärinkatua arviolta parin kuukauden ajan, kunnes työmaatie Laakson sairaala-alueelta Laaksonkentälle valmistuu ja työmaaliikenne siirtyy sinne.

Pahoittelemme häiriötä.

Kartan sanallinen kuvaus:

  • Työmaaliikenne kulkee Mannerheimintien päästä päähän ja itäpäästä Laakson sairaala-alueelle.
  • Muukin ajoliikenne voi käyttää Lääkärinkatua lähes sen itäpäähän asti.
  • Lääkärinkadun itäpään viimeiset parkkipaikat eivät ole käytössä.
  • Kävelijät ja pyöräilijät kulkevat Lääkärinkadun itäpäässä vain Keskuspuiston puoleista laitaa. Kävely- ja pyörätie on suljettu Lääkärinkadun eteläpuolelta kadun itäpäässä.