Sairaalahenkilökunnan parkkipaikka ratsastuskentälle  

Pysäköintialueelle ajetaan väliaikaista tietä pitkin Lääkärinkadun päästä.

Kartta henkilökunnan parkkipaikan uudesta sijainnista.

Laakson sairaala-alueella uuden päärakennuksen montun louhinta edistyy, ja työt siirtyvät kohti tontin etelälaitaa.  Muutos vaikuttaa sairaaloiden henkilökunnan pysäköintiin. Sairaalahenkilökunnan pysäköintialue siirtyy syyskuun puolivälissä Laakson ratsastuskentän pohjoisosaan. 

Jalankulku ja pyöräily jatkuu ennallaan Lääkärinkadun päästä Keskuspuistoon. 

Henkilökunnan parkkipaikalta rakennetaan uusi yksikaistainen, mutta kaksisuuntainen ajotie ratsastuskentän katsomon kupeesta Lääkärinkadulle. Liikennettä ohjataan liikennevaloilla tietöistä tuttuun tapaan.  

Ratsastuskentän katsomon takaa kulkee Nordenskiöldinkadulle johtava kävely- ja pyörätie, joka säilyy ennallaan. Kävelijät ja pyöräilijät ylittävät parkkipaikalle johtavan kapean ajotien suojatietä pitkin.  

Puita ei tarvitse kaataa uusien liikennejärjestelyjen vuoksi. Ratsastuskatsomon vierestä siirretään kaksi puuta uuteen kasvupaikkaan. 

Parkkipaikka on uudessa paikassa useita vuosia. Kun rakentaminen valmistuu, alue poistuu käytöstä ja se palautetaan ratsastuskentäksi. 

Parkkipaikan valmistelevat työt alkavat syyskuun alussa. Helsingin kaupunki uusii ulkovalaistusta sekä tekee muita kaapelitöitä ennen kuin allianssi aloittaa väliaikaisen ajotien rakentamisen.

Voimassa olevat työ- ja räjäytysajat löydät aina Työajat-sivulta.